Een plus voor uw gezondheid

Marjolijn Props Apr. Adj.

Thomas Elpers Apr. Titularis

Ine Van Rossem Apr. Adj.

Maïté Laenens Apr. Fta.

Een PLUS voor uw gezondheid

Apotheker Thomas Elpers en zijn team staan elke dag met veel passie, toewijding en respect voor u klaar.

Wij willen met ons apotheekteam een PLUS voor uw gezondheid zijn! Zodra u bij Apotheek Elpers binnenkomt willen wij u met een warm hart en een glimlach ontvangen. De apotheek staat in voor het professioneel omgaan met uw gezondheidsinformatie. Wij kiezen ervoor om alles in uw gedeeld farmaceutisch dossier (GFD) bij te houden (uiteraard enkel mits uw toestemming en met respect voor uw privacy) en u zo te begeleiden op gebied van medicatie gebruik. Dit omvat een volledige begeleiding rond voorgeschreven medicatie, vrij te verkrijgen geneesmiddelen (OTC), voedingssupplementen, fytotherapie, homeopathie, sportvoeding (Etixx), schoonheidsproducten (vrouw, baby, kind en man) en hygiëneproducten.

Wij kunnen bouwen op een uitgebreide kennis rond medicatie en bereidingen (magistraal). We hebben ook een uitgebreid gamma eigen huisbereidingen (officinaal en artisanaal) die een meerwaarde kunnen bieden voor uw gezondheid. Advies en begeleiding zijn voor ons een kerntaak. Elke dag zullen wij u met hart en ziel van gepast advies voorzien.

Na 3,5 maand in containers werken wij sinds juni 2017 in een volledige nieuwbouw apotheek. We hebben geïnvesteerd in een apotheek-ROBOT van Meditech. Dat is een automatisch systeem dat medicijnen in en uit de stock plaatst. Zo verliezen we geen tijd met het alfabetisch wegzetten en halen van doosjes en het checken van vervaldata. Ons advies komt nog meer op de eerste plaats en we blijven meer en beter communiceren met onze patiënt aan de toog. Wat betreft de ruimte zijn we in vierkante meters verdubbeld tov. de oude apotheek. Hierdoor kan u gerust rondkijken alvorens naar de toog te komen. Er is zelfs een 2e VERDIEP gecreeërd met promoties, bandagisterie, fyto en homeopathie, aromatherapie (Phytosun en Pure Essentiel) en sportcorner. Toegankelijkheid, bereikbaarheid en professionaliteit blijven onze speerpunten. Hiervoor werken we ook met een RAADPLEGINGSTOOG waar je bijvoorbeeld terecht kan ivm. bloedsuiker meters, bloeddruk meters, ThuisGezondheidsZorg (TGZ.be), Adhome solutions (krukken, rollator, rolstoel met attest gratis, hulpmiddelen zelfstandig wonen), borstafkolftoestellen (Medela Symphony!), Aerosols (verhuur of verkoop), etc...

Om onze rol als HUISAPOTHEKER in alle discretie op te kunnen nemen hebben we eveneens een aparte VERGADERRUIMTE. We lezen éénmalig uw e-ID in, ondertekenen de nodige papieren na een woordje uitleg en maken voor u een medicatieschema indien gewenst. Samen met andere zorgverstrekkers maken wij de beste medische zorgen mogelijk. Denk aan uw huisarts voor uw globaal medisch dossier (GMD) en uw huisapotheker voor uw gedeeld farmaceutische dossier (GFD). Dit is een extra gratis dienst die wij u kunnen aanbieden sinds oktober 2017!

Hopelijk tot binnenkort in de apotheek!

Met warme groeten,

Apr. Thomas Elpers en het apotheekteam Apr. Ine Van Rossem en FTA Maïté Laenens en Apr. Marjolijn Props.